Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Halk Lokantaların mutfaklarını artırdı

Diyarbakır, 31 Ekim (Hibya) – Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sayısı artırılacak olan Halk Lokantalarında 5 bin kişiye yemek çıkarılması amaçlanan mutfaklar kurdu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent halkına ucuz, temiz, lezzetli ve güvenilir yemek sunmak amacıyla 29 Ağustos’ta Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi’nde bulunan Sanat Sokağı’nda Halk Lokantası açmıştı.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi iştiraki MED A.Ş. tarafından Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda günde 5 bin kişiye yemek çıkarma kapasitesine sahip mutfak kuruldu.

Tam donanımlı mutfakta aşçılar tarafından yurttaşlara hijyenik, kaliteli ve lezzetli yemek çıkarılıyor. Gıda mühendislerinin de görev yaptığı mutfakta her gün farklı yemekler yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraki MED A.Ş. Genel Koordinatörü Özcan Ortaç, halkın taleplerini dikkate alarak projelerini yürüttüklerini söyledi.

Halka kaliteli hizmet sunmanın gayreti içerisinde olduklarını anlatan Ortaç, şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediyesi MED A.Ş. olarak Sümerpark Yerleşkesinde açmış olduğumuz mutfakta, içinde 10 tane ocak, fırınlarımız hazır bulunuyor. Mutfağımızda 5 bin kişiye yemek yapabilecek kapasiteye sahibiz. Mutfak, ileride kuracağımız halk lokantalarına yemek üretecek.”

Hibya Haber Ajansı